Deel van de homepage met navigatiemenu en een overzichtsfoto van het kunstwerk, wandkleed ‘Plakkaat van Verbondenheid’ van Isabel Ferrand.

Deel van de homepage met de overzichtsfoto van het wandkleed, zoals door ons gefotografeerd.

Ontwerp website en fotografie kunstwerk ‘Plakkaat van Verbondenheid’

Ontwerp website voor beeldend kunstenaar Isabel Ferrand voor het kunstwerk ‘Plakkaat van Verbondenheid’. Wij hebben de 75 medaillons gefotografeerd, de website ontworpen en gebouwd, teksten geredigeerd en deels geschreven. Het wandkleed bestaat uit een vijfluik met de plaatsen die samen de gemeente Zeist vormen. De medaillons laten personen, gebouwen en initiatieven zien die door de tijd heen hebben bijgedragen aan verbondenheid.

Webpagina met een overzicht van al de medaillons die verbonden zijn aan het kunstwerk, het filter voor gebouwen is actief.

De verzamelpagina voor alle medaillons, met actief filter voor het tonen van de gebouwen.

Webpagina voor de weergave van één medaillon, met titel, jaartal, locatie en omschrijving. Onderaan een navigatie naar de overige medaillons in de plaats van de gemeente Zeist.

Pagina voor elke medaillon. Van al de medaillons hebben we speciale macrofoto’s gemaakt.

Statische website

Deze website is ontwikkeld met behulp van Eleventy (11ty), een statische sitegenerator. Wijzigingen van de site worden automatisch vanuit GitHub doorgevoerd in de productieomgeving op Netlify.